Unt pentru corp anti-aging cu papaya si fructul pasiunii

Mai multe poze

Unt pentru corp anti-aging cu papaya si fructul pasiunii
40,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Untul anti-imbatranire cu Fructul Pasiunii si Papaya este un produs unic ce contine un amestec de Vitamina A, B2, B3, C si E, minerale de la Marea Moarta si esente ale fructelor tropicale Fructul Pasiunii si Papaya, recunoscute pentru proprietatile lor anti-imbatranire si pentru actiunea lor impotriva ridurilor.
Crema este foarte concentrata, imbogatita natural si contine antioxidanti. Se crede despre aroma revigoranta a ei ca ar starni dorinta si pasiune.

Fara parabeni.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.

300 ml
Descriere

Detalii

Untul anti-imbatranire cu Fructul Pasiunii si Papaya este un produs unic ce contine un amestec de Vitamina A, B2, B3, C si E, minerale de la Marea Moarta si esente ale fructelor tropicale Fructul Pasiunii si Papaya, recunoscute pentru proprietatile lor anti-imbatranire si pentru actiunea lor impotriva ridurilor. Crema este foarte concentrata, imbogatita natural si contine antioxidanti. Se crede despre aroma revigoranta a ei ca ar starni dorinta si pasiune. Fara parabeni. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice. 300 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.