Solutie Mon Platin Thermo Builder

Mai multe poze

Solutie Mon Platin Thermo Builder
57,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Tratament de restaurare a parului cu Caviar Negru, Thermo Builder este un produs unic, creat pentru a restabili si a reabilita firele de par in timpul procedurilor de uscare sau indreptare.
Formula exclusiva are dubla actiune, de constructie si de acoperire a parului, astfel incat procesul de uscare sau indreptare devine parte integranta din refacerea si ingrijirea firelor de par. Aceasta lotiune unica este absorbita de catre firele de par, ce se ingroasa datorita caldurii emanate de uscatorul de par si creaza un strat volumizant cu o structura moleculara speciala ce sigileaza straturile parului, facandu-l neted si fin, adaugandu-i si o stralucire speciala.
Imbogatit cu proteine de matase, icre negre si anti-oxidanti (ceai verde si esente de rodie). De asemenea, cu adaos de vitamina E si B5, catina si uleiuri argan.

100 ml
Descriere

Detalii

Tratament de restaurare a parului cu Caviar Negru, Thermo Builder este un produs unic, creat pentru a restabili si a reabilita firele de par in timpul procedurilor de uscare sau indreptare. Formula exclusiva are dubla actiune, de constructie si de acoperire a parului, astfel incat procesul de uscare sau indreptare devine parte integranta din refacerea si ingrijirea firelor de par. Aceasta lotiune unica este absorbita de catre firele de par, ce se ingroasa datorita caldurii emanate de uscatorul de par si creaza un strat volumizant cu o structura moleculara speciala ce sigileaza straturile parului, facandu-l neted si fin, adaugandu-i si o stralucire speciala. Imbogatit cu proteine de matase, icre negre si anti-oxidanti (ceai verde si esente de rodie). De asemenea, cu adaos de vitamina E si B5, catina si uleiuri argan. 100 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.