Ser Pentru Par Mon Platin cu Black Caviar

Mai multe poze

Ser Pentru Par Mon Platin cu Black Caviar
61,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Un ser exclusiv creat pentru reabilitarea si conservarea structurii parului. Formulat din proteine de matase si imbogatit cu Caviar.
Serul contine de asemenea si anti oxidanti din esente de plante (rodie si ceai verde) pentru a proteja textura parului de vremea aspra, precum si un complex unic de silicon pentru a acoperi parul cu un strat protector.
Dupa folosire, serul lasa parul frumos stralucitor, suplu si moale. Permite uscarea rapida si protejeaza parul de expunerea la caldura din timpul procesului de uscare si modelare. Adauga o stralucire speciala parului.

120 ml
Descriere

Detalii

Un ser exclusiv creat pentru reabilitarea si conservarea structurii parului. Formulat din proteine de matase si imbogatit cu Caviar. Serul contine de asemenea si anti oxidanti din esente de plante (rodie si ceai verde) pentru a proteja textura parului de vremea aspra, precum si un complex unic de silicon pentru a acoperi parul cu un strat protector. Dupa folosire, serul lasa parul frumos stralucitor, suplu si moale. Permite uscarea rapida si protejeaza parul de expunerea la caldura din timpul procesului de uscare si modelare. Adauga o stralucire speciala parului. 120 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.