Sampon antimatreata

Mai multe poze

Sampon antimatreata
35,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Acest sampon antimatreata a fost conceput ca un tratament foarte eficient pentru curatarea parului si a pielii capului. Produsul este imbogatit cu ulei de masline, ulei de jojoba, musetel si Aloe Vera. Contine esente de plante, Provitamina B5 si minerale de la Marea Moarta.
Folosirea in mod regulat a acestui sampon va duce la eliminarea matretii si va preveni mancarimea scalpului. Produsul este recomandat de asemenea pentru persoanele al caror scalp a suferit degradare din cauza dietelor, a schimbarilor climatice, a fluctuatiilor hormonale post natale sau a stresului.
Samponul acesta ofera parului luciu, hidratare si flexibilitate.
Produsul este recomandat pentru toate tipurile de par.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.
Descriere

Detalii

Acest sampon antimatreata a fost conceput ca un tratament foarte eficient pentru curatarea parului si a pielii capului. Produsul este imbogatit cu ulei de masline, ulei de jojoba, musetel si Aloe Vera. Contine esente de plante, Provitamina B5 si minerale de la Marea Moarta. Folosirea in mod regulat a acestui sampon va duce la eliminarea matretii si va preveni mancarimea scalpului. Produsul este recomandat de asemenea pentru persoanele al caror scalp a suferit degradare din cauza dietelor, a schimbarilor climatice, a fluctuatiilor hormonale post natale sau a stresului. Samponul acesta ofera parului luciu, hidratare si flexibilitate. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de par. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice.
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.