Namol de la Marea Moarta

Mai multe poze

Namol de la Marea Moarta
33,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Namolul, cea mai de pret resursa a Marii Moarte, renumit de mii de ani, va este livrat sub forma acestui produs in stare 100% pura. Acesta contine un amestec de minerale foarte concentrate care netezesc pielea corpului, o consolideaza si o protejeaza, oferindu-i un aspect tanar si in acelasi timp protectie impotriva factorilor daunatori ai mediului inconjurator.
Namolul indeparteaza excesul de grasime si celulele moarte ale pielii, iar actiunea sa de curatare in profunzime reimprospateaza si invioreaza pielea dumneavoastra.

500 grame
Descriere

Detalii

Namolul, cea mai de pret resursa a Marii Moarte, renumit de mii de ani, va este livrat sub forma acestui produs in stare 100% pura. Acesta contine un amestec de minerale foarte concentrate care netezesc pielea corpului, o consolideaza si o protejeaza, oferindu-i un aspect tanar si in acelasi timp protectie impotriva factorilor daunatori ai mediului inconjurator. Namolul indeparteaza excesul de grasime si celulele moarte ale pielii, iar actiunea sa de curatare in profunzime reimprospateaza si invioreaza pielea dumneavoastra. 500 grame
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.