Unt pentru corp anti-aging cu trandafiri si macese

Mai multe poze

Unt pentru corp anti-aging cu trandafiri si macese
40,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Trandafirul, regina a florilor si un simbol clasic al iubirii si al frumusetii, este cunoscut pentru parfumul sau ametitor. Untul impotriva imbatranirii de la Mon Platin contine esente de trandafir si macese si este imbogatit cu Vitaminele C si E si minerale din Marea Moarta.
Crema calmeaza pielea si previne vergeturile. Este recomandata astfel si femeilor gravide sau celor care doar ce au nascut si oricui urmeaza un program de slabire. Produsul creste elasticitatea pielii si previne deshidratarea si pielea lasata sau excesul de piele in urma slabirii.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.
Descriere

Detalii

Trandafirul, regina a florilor si un simbol clasic al iubirii si al frumusetii, este cunoscut pentru parfumul sau ametitor. Untul impotriva imbatranirii de la Mon Platin contine esente de trandafir si macese si este imbogatit cu Vitaminele C si E si minerale din Marea Moarta. Crema calmeaza pielea si previne vergeturile. Este recomandata astfel si femeilor gravide sau celor care doar ce au nascut si oricui urmeaza un program de slabire. Produsul creste elasticitatea pielii si previne deshidratarea si pielea lasata sau excesul de piele in urma slabirii. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice.
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.