Serum mineral pentru prevenirea ridurilor cu Caviar

Mai multe poze

Serum mineral pentru prevenirea ridurilor cu Caviar
115,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Un ser unic conceput pentru a infrumuseta pielea, a preveni formarea de noi riduri si a le atenua pe cele deja existente. Imbogatit cu extract de caviar negru, contine un amestec perfect echilibrat de uleiuri si proteine concentrate, saruri minerale (fosfor si potasiu), vitaminele A, B2 si B12, fier, mangan, seleniu, magneziu si aminoacizi.
Imbogatit cu minerale de la Marea Moarta si catina alba pentru a ajuta la regenerarea celulelor pielii si la combaterea procesului de imbatranire si degradarii produse de mediul inconjurator.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.

100ml
Descriere

Detalii

Un ser unic conceput pentru a infrumuseta pielea, a preveni formarea de noi riduri si a le atenua pe cele deja existente. Imbogatit cu extract de caviar negru, contine un amestec perfect echilibrat de uleiuri si proteine concentrate, saruri minerale (fosfor si potasiu), vitaminele A, B2 si B12, fier, mangan, seleniu, magneziu si aminoacizi. Imbogatit cu minerale de la Marea Moarta si catina alba pentru a ajuta la regenerarea celulelor pielii si la combaterea procesului de imbatranire si degradarii produse de mediul inconjurator. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice. 100ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.