Masca de par cu namol

Mai multe poze

Masca de par cu namol
35,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Masca de par cu namol are dublul rol de a infrumuseta parul si de a stimula pielea capului. Formula produsului are la baza namol natural de la Marea Moarta, cunoscut si apreciat pentru calitatile sale revigorante, iar ingredientele atent selectionate si dozate in proportii echilibrate stimuleaza cresterea parului.
Produsul reprezinta un tratament ideal impotriva matretii si previne caderea parului si sensibilizarea scalpului. Contine Aloe Vera, ulei de Jojoba, Provitamina B5 si Vitamina E.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.

250 ml
Descriere

Detalii

Masca de par cu namol are dublul rol de a infrumuseta parul si de a stimula pielea capului. Formula produsului are la baza namol natural de la Marea Moarta, cunoscut si apreciat pentru calitatile sale revigorante, iar ingredientele atent selectionate si dozate in proportii echilibrate stimuleaza cresterea parului. Produsul reprezinta un tratament ideal impotriva matretii si previne caderea parului si sensibilizarea scalpului. Contine Aloe Vera, ulei de Jojoba, Provitamina B5 si Vitamina E. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice. 250 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.