Gel anticelulitic

Mai multe poze

Gel anticelulitic
57,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Gelul anticelulitic de la Mon Platin are la baza o tehnologie ultramoderna pentru un corp mai suplu, mai fin. Acest gel cu o textura bogata e facut printr-o formula care imbunatateste aspectul pielii. A se folosi in special pentru tratamentul celulitei provocata de celulele adipoase umflate are provoaca slabirea si intinderea pielii si scaderea flexibilitatii acesteia.
Combinatia unica ce intra in acest produs contine si uleiuri de menta si grapefruit, cat si cateva componente selectate individual din randul tehnologiei de ultima ora. Este imbogatit cu minerale de la Marea Moarta pentru a imbunatati si mai mult aspectul pielii si pentru a preveni aparitia pielii cu aspect buretos.
Produsul este recomandat pentru toate categoriile de varsta.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.

200ml
Descriere

Detalii

Gelul anticelulitic de la Mon Platin are la baza o tehnologie ultramoderna pentru un corp mai suplu, mai fin. Acest gel cu o textura bogata e facut printr-o formula care imbunatateste aspectul pielii. A se folosi in special pentru tratamentul celulitei provocata de celulele adipoase umflate are provoaca slabirea si intinderea pielii si scaderea flexibilitatii acesteia. Combinatia unica ce intra in acest produs contine si uleiuri de menta si grapefruit, cat si cateva componente selectate individual din randul tehnologiei de ultima ora. Este imbogatit cu minerale de la Marea Moarta pentru a imbunatati si mai mult aspectul pielii si pentru a preveni aparitia pielii cu aspect buretos. Produsul este recomandat pentru toate categoriile de varsta. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice. 200ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.