Crema regeneranta pentru piele cu nevoi speciale

Mai multe poze

Crema regeneranta pentru piele cu nevoi speciale
98,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Tratament care limpezeste pielea afectata. Cu ajutorul tehnologiilor avansate, specialistii au reusit sa combine namol, saruri si minerale de la Marea Moarta cu esente naturale de plante, rezultand intr-un compus special pentru pielea problematica, ce are nevoie de ingrijire speciala.
Ingredientele folosite au rolul de a oferi pielii un aspect mai sanatos si revitalizat. Esente de plante: Castan, Plantago, Aloe Vera si ceai verde. Uleiul de catina alba (Hippophae), valorificat inca de pe vremea Grecilor stravechi, hraneste pielea, prevenind inflamatiile si sensibilitatea. Vitamina A stimuleaza crearea de noi celule si previne dehidratarea. Vitamina F previne uscarea si craparea pielii. Vitamina E stimuleaza circulatia subcutanata a sangelui. Combinatia antioxidanta de Vitamina H si Vitamina B previne infectia si inflamarea.
Crema poate fi folosita si pentru fata.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.

125 ml
Descriere

Detalii

Tratament care limpezeste pielea afectata. Cu ajutorul tehnologiilor avansate, specialistii au reusit sa combine namol, saruri si minerale de la Marea Moarta cu esente naturale de plante, rezultand intr-un compus special pentru pielea problematica, ce are nevoie de ingrijire speciala. Ingredientele folosite au rolul de a oferi pielii un aspect mai sanatos si revitalizat. Esente de plante: Castan, Plantago, Aloe Vera si ceai verde. Uleiul de catina alba (Hippophae), valorificat inca de pe vremea Grecilor stravechi, hraneste pielea, prevenind inflamatiile si sensibilitatea. Vitamina A stimuleaza crearea de noi celule si previne dehidratarea. Vitamina F previne uscarea si craparea pielii. Vitamina E stimuleaza circulatia subcutanata a sangelui. Combinatia antioxidanta de Vitamina H si Vitamina B previne infectia si inflamarea. Crema poate fi folosita si pentru fata. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice. 125 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.