Crema hidratanta cu ulei de masline

Mai multe poze

Crema hidratanta cu ulei de masline
33,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Hidratare, nutrire si vitalitate intr-un singur preparat. Aceasta crema hidratanta contine ulei de masline pur, ulei de avocado si minerale din Marea Moarta. Este bogata in Vitaminele A, E, C si D si contine o combinatie unica de filtre care au rolul de a proteja pielea de degradarea produsa de factorii mediului inconjurator.
Folositi produsul pentru a obtine o piele bine hidratata, flexibila si catifelata la atingere. Este recomandat pentru orice tip de piele, in special pentru cea uscata.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.

50ml
Descriere

Detalii

Hidratare, nutrire si vitalitate intr-un singur preparat. Aceasta crema hidratanta contine ulei de masline pur, ulei de avocado si minerale din Marea Moarta. Este bogata in Vitaminele A, E, C si D si contine o combinatie unica de filtre care au rolul de a proteja pielea de degradarea produsa de factorii mediului inconjurator. Folositi produsul pentru a obtine o piele bine hidratata, flexibila si catifelata la atingere. Este recomandat pentru orice tip de piele, in special pentru cea uscata. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice. 50ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.