Crema hidratanta cu extract de morcov

Mai multe poze

Crema hidratanta cu extract de morcov
42,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Crema hidratanta cu extract de morcov ofera hidratare, hranire si vitalitate pielii. Este bogata in ulei de morcov si Vitaminele A, E, C, B1 si B2, care trateaza pielea. De asemenea, produsul este imbogatit si cu minerale naturale de la Marea Moarta, care au un efect benefic asupra pielii si o stimuleaza, fiind usor absorbit de aceasta.
Crema hidratanta cu extract de morcov de la Mon Platin contine o combinatie unica de filtre care protejeaza pielea de factorii nocivi ai mediului inconjurator.

Produs DSM Mon Platin Israel.

Produs BIO din culturi organice.

50 ml
Descriere

Detalii

Crema hidratanta cu extract de morcov ofera hidratare, hranire si vitalitate pielii. Este bogata in ulei de morcov si Vitaminele A, E, C, B1 si B2, care trateaza pielea. De asemenea, produsul este imbogatit si cu minerale naturale de la Marea Moarta, care au un efect benefic asupra pielii si o stimuleaza, fiind usor absorbit de aceasta. Crema hidratanta cu extract de morcov de la Mon Platin contine o combinatie unica de filtre care protejeaza pielea de factorii nocivi ai mediului inconjurator. Produs DSM Mon Platin Israel. Produs BIO din culturi organice. 50ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.