pret ceara

 • Cat sa platesti pentru o ceara de par?

  tumblr_inline_mfpm18Nvod1raebjwOamenii s-au preocupat mereu de podoaba lor capilară, iar producătorii de produse pentru îngrijirea părului au știut să profite de această preocupare, venind cu oferte din ce în ce mai captivante. Printre aceste oferte se numără și ceara de păr, care poate fi găsită ușor în magazinele de specialitate. Cu atâtea oferte în jurul lor, oamenii se întreabă care ar trebui să fie prețul achitat.

  Utilizare

  Chiar dacă acest produs a fost creat pentru aranjarea părului, beneficiile sale sunt din ce în ce mai complexe. Nu numai că îngrijește firul de păr, de asemenea adaugă un plus de strălucire, protejează împotriva umidității și previne despicarea vârfurilor. Iar acestea nu sunt decât o mică parte a beneficiilor acestui produs.

  Preț în funcție de efecte

  Din ce în ce mai mulți producători au lansat o gamă largă de produse, astfel încât ceara simplă pare o utopie. În ziua de astăzi se poate găsi ceară pentru bărbați și ceară pentru femei, cu fixare ușoară, medie sau puternică, pentru păr ondulat sau scurt. Astfel că în funcție de aceste efecte, prețul variază până și în aceeași gamă de produse. De exemplu, Label.m a lansat mai multe produse din această gamă, cum ar fi Label.m Wax Stick/64 RON (ceară solidă pentru păr scurt), Label.m Soft Wax/67 RON (ceară fină pentru părul scurt și mediu) și Label.m Mud Clay/59 RON (fixare puternică). La fel se întâmplă și în cazul produselor marca CHI, care are în stoc mai multe tipuri de ceară, printre care se pot enumera CHI Infra Molding Clay/57 RON (fixare ușoară pentru păr ondulat), CHI Infra Twister Fabric/57 RON (fixare ușoară) sau CHI Infra Matte Wax/57 RON (fixare puternică pentru toate tipurile de păr).

  Preț în funcție de producător

  Mulți producători lansează produse similare destinate acelorași cumpărători, astfel încât fiecare trebuie să își atragă clienții. Unii dintre ei se bazează pe un renume internațional, stabilind prețuri demne de calitatea oferită, în timp ce alții își scad prețurile pentru a atrage cât mai mulți clienți. Astfel, produsele de la Taft (16 RON), Nivea (15 RON), L`Oreal Paris (26 RON) sau Londa (26 RON) sunt mai ieftine decât altele din gama Lab Series (79 RON), Tigi (55 RON), Label.m (67 RON) sau Redken (65 RON).  Totuși, această diferență de prețuri nu este o dovadă exactă a calității produselor.

  Cel mai bun preț

  Până la urmă nu contează atât de mult prețul achitat pentru un asemenea produs, cât contează calitatea sa. Este important de reținut că produsele mai ieftine sunt uneori la fel de bune ca și cele scumpe. Analizând o gamă largă de produse, dispunând de un buget mediu, prețul ideal s-ar situa undeva pe la 30 RON.

  Daca te decizi sa incerci si ceara de par naturala cu extract de jojoba de la Monplatin.

1 Articol(e)