cosmetice online

 • De ce sa cumperi cosmetice de pe net? Iata 10 motive

  index 3Ai cumpărat vreodată produse cosmetice de pe internet sau ţi-ai pus întrebarea de ce mulţi oameni fac asta?

  Iată 10 motive pentru a cumpăra cosmetice din magazinele online:

  1.Economiseşti timp şi bani. Nu mai trebuie să pierzi ore întregi cu transportul, să aştepţi vânzătorul să iţi prezinte produsul, să caute mostre. Trebuie numai să dai click pe pagina de internet a magazinului online, să descoperi oferta de produse şi să alegi. Pentru a comanda, trebuie să îţi faci un cont pe site-ul ales.
  Comanda nu îţi ia decât câteva minute. Produsul îl primeşti în câteva zile şi poţi plăti cu cardul.

  2. Obţii cât mai multe informaţii despre produsul dorit, despre firmele distribuitoare şi despre noi produse din aceeaşi gamă, dacă soliciţi transmiterea detaliilor prin adresa de e-mail. Ai acces la seturi de cadouri pentru femei, pentru bărbaţi, pentru mame şi pentru bebeluşi, la diferite accesorii. De asemenea, eşti familiarizat cu cele mai renumite mărci de cosmetică.

  3. Poţi schimba impresii despre calitatea cosmeticelor folosite, te informezi despre popularitatea lor, intrând pe forumuri de discuţie, urmărind câte voturi are produsul din partea celor care l-au folosit.

  4. Unele cosmetice le găseşti doar în magazinele online. Esti obligat, atunci să apelezi la piaţa online şi plata se face cu cardu sau in sistem ramburs.

  5. Poţi returna, în anumite condiţii, produsul cosmetic cumpărat online, la 10 zile după livrare. Trebuie să te interesezi de firmele care acceptă returnarea produselor şi de condiţiile de returnare impuse de acestea. Un sfat util: înainte de a te decide să returnezi produsul, trebuie să cunoşti foarte bine condiţiile fiecărei firme, detalii privind comerţul online, în general şi ce conţine contractul de la distanţă dintre firma online şi cumpărător.

  6. Faci publicitate la cosmetice. Poţi recomanda produse cosmetice mai multor persoane, într-un timp record.
  Dacă eşti încântat de o anumită gamă de cosmetice de pe piaţa online, poţi să o recomanzi şi prietenilor tăi, printr-un e-mail, prin site-urile de socializare.

  7. Poţi participa la sondaje online despre produsele cosmetice cumparate de pe net şi poţi câştiga bani din asta.

  8. Contribui la dezvoltarea pieţei online. De asemenea, opinia ta poate conta în studiile de marketing online sau în cele referitoare la îmbunătăţirea unui produs.

  9. Poţi testa gratuit anumite produse. Comanzi mostre gratuit, le poţi testa pentru a afla produsul care se potriveşte cel mai bine cu pielea, cu părul, dar şi cu personalitatea ta.

  10. Descoperi produse de calitate, pe care le poţi achiziţiona la preţuri rezonabile, în funcţie de discount, de perioadele promoţionale. Chiar şi make-up artişii comandă produse cosmetice online şi sunt foarte mulţumiţi. Un motiv în plus să încerci şi tu asta.

  Aşadar, piaţa de cosmetice online, calitate şi promptitudine!

 • 10 motive pentru care sa cumparam cosmetice de pe net

  Shop online

  Piata de desfacere a produselor cosmetice s-a mutat in mare parte in mediul online,aducand progresul tehnologic mai aproape de noi si din acest punct de vedere.

  Dintre motivele pe care le invocam pro cumpararii de produse cosmetice de pe internet,enumeram

  1.Accesibilitate

  Avand in vedere performanta cu care se realizeaza procesele de vanzare-cumparare,unele dintre produsele pe care ni le dorim pot fi la doar cateva click-uri distanta de noi. Comenzile si livrarea pot fi facute de multe ori in aceeasi zi,deci echivaleaza cu o plimbare la magazinul de unde le putem cumpara in persoana.

  2. Pretul

  Unele dintre  promotii sunt disponibile doar on-line,asta ca o forma de recompensare a clientilor care aleg aceasta metoda de achizitionare.

  3. Recompense

  In urma unor achizitii repetate,cele mai multe dintre magazinele virtuale care comercializeaza produse cosmetice pun la dispozitia clientilor scheme de fidelitate,prin care ofera un bonus clientilor care achizitioneaza din mediul on-line.

  4. Informarea

  De cele mai multe ori,numai marile companii producatoare de cosmetice pun la dispozitia clientilor si o platforma on-line care poate fi folosita pt achizitii. Asta inseamna ca impreuna cu produsul,vor fi disponibile consumatorului si o gama de informatii exacte despre el,ca lista completa a ingredientilor,metode de productie,etc.

  5. Selectarea

  Platformele on-line sunt “aprovizionate” cu toata gama de produse,fiind disponibile absolut toate gamele si absolut toate produsele,ceea ce ofera consumatorului o libertate mai mare de alegere in ceea ce priveste produsul dorit.

  6. Feedback-ul

  De regula,toate produsele pe care le cumparam on-line pot fi verificate prin prisma cumparatorilor care au exprimat deja un feedback in legatura cu ele. Asta inseamna ca inainte de achizitie,putem stii in oarecare masura daca produsul este potrivit nevoilor noastre,prin comparatie cu un consumator care l-a folosit deja.

  7. Siguranta

  In urma cercetarilor si imbunatatirilor continue a sistemelor de plata si de livrare,cele mai mari platforme de comert on-line(ebay,amazon) ofera garantia ca o data platit,produsul dorit va ajunge in mainile cumparatorului,in caz contrat,oferind contravaloarea lui.

  8. Posibilitate de a oferi cadouri

  De multe ori ne gasim in situatii in care suntem in imposibilitatea de o oferi fizic un cadou unei persoane dragi. On-line shopping-ul ofera solutia perfecta pt aceasta situatie! Ce poate fi mai frumos decat un cadou trimis exact la timp,unei persoane dragi care nu se afla in acelasi oras, sub forma unui nou set de cosmetice,livrat exact in momentul dorit ?

  9. Comenzi in avans

  Visam sa avem unele produse chiar inainte de lansarea lor pe piata. Posibilitatea de a le comanda este la indemana in mediul on-line, pt ca indata ce ele vor deveni disponibile,ne vor fi livrate chiar in momentul dorit!

  10. Distante reduse

  Exista produse la care nu putem ajunge in persoana- provin din locuri prea indepartate,care nu ne sunt accesibile sau la indemana. Singura modalitate de a ajunge la produsele dorite sunt platformele on-line,care ne aduc la doar cateva click-uri distanta de produsele dorite!!

  Progresul tehnologic face parte tot mai mult din viata noastra,deci este momentul sa optam si pt aceste metode noi de a intra in posesia produselor pe care ni le dorim!

2 Articol(e)