ceara de par organica

 • Ceara de par cu jojoba, un miracol pentru firul de par

  indexIntre piramidele Egiptului antic, printre comorile de care faraonii nu se desparteau niciodata, au fost descoperite vase de lut, in care se pastra o substanta stranie : ceara de jojoba.

  Jojoba este o planta remarcabila, cu frunze verzi-albastrui, numita de indieni Copacul Zeilor.
  Ceara de par cu jojoba este rezultatul unui proces de dezvoltare unic si inovator care va ajuta sa aveti un par plin de vitalitate si stralucire.

  Aceasta poate fi folosita de persoanele care au parul gras, degradat, de persoanele care se confrunta cu o cadere a parului, care nu se incadreaza in normal. Ceara de par cu jojoba ajuta la rezolvarea acestor probleme, intrucat este bogata in vitamina E, astfel invaluie, protejeaza si regenereaza firele de par.

  Pentru persoanele care au un par gras ceara de par cu jojoba este ideala, intrucat scalpul si firul de par necesita acelasi grad de hidratare ca si tenul. Ceara de par cu jojoba hidrateaza pielea scalpului in profunzime. Pentru ca nu se evapora la fel ca si produsele hidratante pe baza de apa, ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare si in acelasi timp echilibreaza nivelul PH-ului la nivelul scalpului. Ceara de par cu jojoba dizolva sebumul si elimina blocajul, permitand parului sa creasca si oprind caderea lui excesiva.

  Ceara de par cu jojoba este o ceara special creata pentru par extrem de uscat, ars, degradat. Ceara asigura un echilibru de hidratare optima. Lasa parul suplu si matasos pentru o coafare perfecta . Acest lucru este posibil intrucat extractul de jojoba nu este un ulei, ci mai degrabă este un ester ceros. Dintre toti compuşii din natură, acest ester ceros este cel mai asemănătoare cu sebumul secretat de pielea umana.

  Ceara de par cu jojoba este un produs revolutionar, pentru orice tip de par, care ajuta la mentinerea sanatatii firului de par, chiar daca este excesiv coafat sau vopsit.

 • Ceara de par – beneficii nebanuite

  Lucido-L-Hair-Wax-Review-2Având în componența sa numai uleiuri și esențe naturale, ceara de păr fructifică din plin naturala ceară de albine, într-o compoziție unică și originală , menită să-i asigure părului tău strălucirea și prestanța mult visată.

  Hidratarea părului scurt sau a buclelor este asigurată prin calitatea ingredientelor naturale folosite, componente care contribuie din plin și la realizarea efectului de strălucire și plinătate conferit cu generozitate părului dumneavoastră.

  Produsul nostru oferă o fixare ușoară, asigurând totodată o modelare și o finisare a părului în forme multiple și adecvată diverselor texturi.

  Special concepută pentru a conferi volum, textură și fermitate chiar și coafurilor scurte, pasta fibroasă se constituie la aplicare într-o veritabilă pânză de păianjen fină și suplă, perfectă pentru a susține părul, căruia îi conferă totodată o fixare ușoară și o strălucire discretă.

  Cu o aplicare simplă pe părul uscat, oferă o menținere ușoară părului scurt, precum  și o fixare delicată și satinată a coafurii, combinația de substanțe emoliente și glicerină asigurând o strălucire precum și o separare lejeră.

  Ceara de păr cu textură ușoară, pe lângă faptul că accentuează culoarea, conferă strălucire și hidratează părul, are și un pronunțat efect anti-electrizare. Aveți totodată posibilitatea să alegeți dintr-o gamă variată de arome naturale, mirosul care vi se potrivește ambianței sau dispoziției de moment, putând opta pentru completarea unicei dumneavoastră personalități, apelând la izul de piersică, lămăie sau măr.

  Produsul nostru este o variantă modernă și îndelung elaborată cu ajutorul tehnologiei moderne, a “pomadei”, întâlnită atât de des în romanele franțuzești ale secolului XIX, cu care distinsele domnițe își păstrau intacte buclele la îndelungi plimbări la curtea regelui, în parcuri sau la baluri.

  Ceara de par se  obtine din uleiuri, avand o stare solida atunci cand este tinuta la temperature camerei. Pentru aplicare aceasta trebuie incalzita in mana. Folosita in special pentru a finisa o coafura, este aplicata pe par in cantitati mici pentru varfurile parului uscat pentru a le evidentia. Este indicat sa nu fie folosita pentru radacina parului si de asemenea a nu se pieptana dupa folosire.

  Ceara de par poate fi totodata folosita pentru impletirea parului cu scopul de a controla diferentele lungimilor din par si de a-i conferi un aspect placut la vedere.

  Toate persoanele care folosesc ceara de par trebui sa isi spele parul a doua zi pentru ca acest produs atrage fumul de tigara si in principiu toate particulele de praf.

  Este recomandata folosirea acestui produs de „styling” in special pentru  finisarea parului scurt deaorece  folosirea pe un par lung incarca, ingrasa  si lipeste conferindu-i un aspect cleios. Acesta poate fi unul din motivele pentru care ceara de par este  cu mult mai mult apreciata de barbati decat de femei. Are dea asemenea un miros placut ceea ce constitue o alegere mai potrivita decat un gel de par.

  Spre deosebire de alte produse, aceasta nu afecteaza parul, utilizarea acesteia poate fi facuta fara restrictii si cu incredere, ba chiar ii poate oferi ingrijire si hranire, dar si volum, stralucire si un aspect de invidiat al parului dumneavoastra.

2 Articol(e)