Sunt produsele cosmetice cu caviar doar un moft?

Caviar

Miraculoasele produse cosmetice pe baza de caviar, tot mai accesibile

Daca e sa privim caviarul strict din punct de vedere gastronomic, putem afirma ca nu multa lume si-ar aloca o suma lunara pentru astfel de delicatese. Dar daca v-am spune ca substantele nutritive continute de caviarul negru poate face minuni pentru tenul si parul nostru?

Descoperirea care a revolutionat industria cosmetica

Produsele cosmetice unice, pe baza de caviar negru sunt rezultatul a multi ani de cercetare de catre oamenii de stiinta de renume din intreaga lume.

Proprietatile anti-imbatranire ale caviarului au fost observate inca din 1964, cand un reprezentant al aristocratiei francize, Ingrid Millet a atras atentia asupra mainilor femeilor ce lucrau in domeniul piscicol, avand contact direct cu caviarul. Ingrid Millet a observat ca pielea de pe mainile acestora arata cu mult mai tanara decat tenul lor. Ulterior, Ingrid a reusit sa faca legatura dintre contactul direct al femeilor cu caviarul si intinerirea pielii acestora.

La scurt timp după începerea cercetarii a fost dezvaluit ca extractul de celule din icre are proprietati excelente pentru prevenirea imbatranirii pielii. Drept urmare, a fost create prima linie complet noua de produse cosmetic, disponibile doar pentru elita societatii de atunci.

Acum, datorita tehnologiei avansate de extractie si preparare a produselor, va puteti bucura de proprietatile unice ale caviarului prin colectia Black Caviar Monplatin oferita in magazinul nostru.

Pe langa calitatile gastronomice ce ii asigura un gust excelent apreciat de cunoscatori, caviarul mai contine si un numar mare de nutrienti. Acesta conține proteine, acizi grasi, vitaminele E, C, A, D și E, precum si mai multe oligoelemente care stimuleaza reinnoirea celulelor pielii. Interesant este faptul ca toate oligoelementele din caviar sunt perfect asimilate de celulele pielii umane.

Ce efect au toate substantele mai sus mentionate pentru piele?

Datorita acestora, pielii ii este conferita o catifelare speciala, aceasta devenind moale, netedă, si hidratata. Daca optati pentru folosirea in mod regulat a produselor cosmetic Monplatin Black Caviar, veti constata o imbunatatire semnificativa a aspectului pielii, aceasta beneficiind de un complex special de substante nutritive ce actioneaza la nivelul celulelor pielii si previne indeosebi aparitia ridurilor.

Mai mult decat atat, datorita efectelor permanente pe piele datorita extractului de celule de caviar, se asigura o crestere marita a celulelor de colagen, ce sunt necesare pentru a mentine elasticitatea si fermitatea pielii. O caracteristica importanta a colectiei Mon Platin Black Caviar este versatilitatea sa, deoarece poate fi folosita de oricine si de toate grupele de varsta, indiferent de tipul de piele.

Leave a Reply