Cosmeticele si frumusetea exterioara

Fashion Brunette . Beautiful Makeup and Healthy Black Hair

Cati dintre noi nu ne-am intrebat de fiecare data cand am cumparat o crema de fata sau orice alt produs cosmetic pentru uz extern daca e potrivita pentru tenul nostru, ce chimicale contin, din ce sunt facute?

In primul rand ce sunt cosmeticele? Ele sunt alcatuite din substante chimice de natura sintetica, desi cele mai sanatoase sunt cele care au in compozitia lor substante naturale, mai exact cele din extracte bio.

Stim cu totii ca tehnica si stiinta au avansat mult de-a lungulĀ  generatiilor in acest domeniu atat de vast. Stim de altfel ca aceste produse cosmetice se folosesc doar pe un corp sanatos si in concordanta cu specificitatile fiecaruia. In nici un caz nu este recomandat sa aplicam o crema pentru ten gras pe un ten uscat sau nu putem folosi un deodorant pe o piele iritata.

Cremele cosmetice ar trebui sa fie nelipsite din trusa oricarei femei care are grija de sanatatea tenului ei, dar nu numai. Ele au un rol important in utilizarea zilnica: asigura protectie impotriva factorilor nocivi din aer, a poluarii, impotriva ridurilor, toate acestea pentru a ne darui un ten cat mai catifelat cu fiecare zi.

Se recomanda ocazional ca o crema de fata pentru tenul gras sa fie folosita pentru un ten uscat, pentru a suplimenta lipsa grasimii pe care pielea noastra o emana in mod natural.

In jurul nostru abunda o gama atat de larga de creme si produse cosmetice. Avem acces cu usurinta la creme pentru demachiere, creme care au rolul de a hidrata pielea , creme pentru tenul foarte sensibil, creme pentru toate tipurile de ten.

Important este sa ne informam si sa dam atentie acestor detalii pentru sanatatea noastra in primul rand. Astfel vom radia, vom fi plini de vitalitate, vom putea avea o atitudine increzatoare, toate acestea contribuind la adevarata noastra frumusete exterioara.

Un alt detaliu ar fi acela ca este important sa folosim creme care sunt adecvate varstei noaste. O crema pentru varsta de 30 de ani va fi eficienta pe un astfel de ten. Sa urmarim aceste indicatii pentru a maximiza rezultatele cosmeticelor pe care le achizitionam cu atentie si drag si de la care pe buna dreptate asteptam sa aduca imbunatatiri in viata noastra, in deosebi acelor parti carora sunt destinate.

Avem de asemenea si creme dermatologice, care sunt folosite la recomandarea medicului in functie de fiecare afectiune a pielii.

Sa incercam alegerea produselor cosmetice cu atentie, pornind de la marca, tipul de ten, tipul de piele, varsta, anotimp, compozitie, pentru sanatatea si frumusetea noastra a tuturor.

Leave a Reply