Sampon pentru Volum Mon Platin Black Caviar

Mai multe poze

Sampon pentru Volum Mon Platin Black Caviar
63,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Samponul Mon Platin Total Volume pentru parul cret, imbogatit cu Caviar negru. Un sampon special conceput pentru a pastra si a crea volum parului.
Samponul este bland si special creat pentru a adauga volum si mai mult control pentru parul cret. Lasa parului un aspect sanatos, plin si umed. Imbogatit cu extract de Caviar negru, Vitamina B3 si Glicina, pentru a pastra intensiteatea culorii parului si stralucirea acestuia.
Acest sampon, cu un PH adecvat pentru nivelul de aciditate al scalpului, contine de asemenea si proteine de germeni de grau pentru a hrani parul.
Mai contine si Carbonat de Calciu si proteine de matase hidrolizate ce lasa parul moale si placut la atingere, cu un volum optim.

500 ml
Descriere

Detalii

Samponul Mon Platin Total Volume pentru parul cret, imbogatit cu Caviar negru. Un sampon special conceput pentru a pastra si a crea volum parului. Samponul este bland si special creat pentru a adauga volum si mai mult control pentru parul cret. Lasa parului un aspect sanatos, plin si umed. Imbogatit cu extract de Caviar negru, Vitamina B3 si Glicina, pentru a pastra intensiteatea culorii parului si stralucirea acestuia. Acest sampon, cu un PH adecvat pentru nivelul de aciditate al scalpului, contine de asemenea si proteine de germeni de grau pentru a hrani parul. Mai contine si Carbonat de Calciu si proteine de matase hidrolizate ce lasa parul moale si placut la atingere, cu un volum optim. 500 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.