Sampon pentru Regenerare Mon Platin Black Caviar

Mai multe poze

Sampon pentru Regenerare Mon Platin Black Caviar
63,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Samponul de regenerare pentru par uscat, imbogatit cu Caviar negru, e un sampon special pentru tratamentul zilnic al parului fragil, uscat, cu varfuri despicate, care a fost tratat chimic cu substante de colorat parul, suvitare, indreptare sau albire.
Imbogatit cu extract de caviar negru si anti oxidanti foarte puternici (extract de rodie si arbore de ceai) care protejeaza luciul si culoarea parului. Combinat cu Argan si uleiuri de Macadamia, plus ingrediente speciale pentru hranirea scalpului, inclusiv Aloe Vera, musetel si vitamina B5. Acest sampon, cu un PH adecvat nivelului de aciditate a scalpului, reface echilibrul pielii capului si lasa parul proaspat, moale neted la atingere, creand un mediu optim pentru utilizarea Mastii Mon Platin cu Caviar Negru.
Pentru a completa efectul de hranire, este recomandata folosirea mastii Mon Platin cu Caviar Negru, de doua ori pe saptamana.

500 ml
Descriere

Detalii

Samponul de regenerare pentru par uscat, imbogatit cu Caviar negru, e un sampon special pentru tratamentul zilnic al parului fragil, uscat, cu varfuri despicate, care a fost tratat chimic cu substante de colorat parul, suvitare, indreptare sau albire. Imbogatit cu extract de caviar negru si anti oxidanti foarte puternici (extract de rodie si arbore de ceai) care protejeaza luciul si culoarea parului. Combinat cu Argan si uleiuri de Macadamia, plus ingrediente speciale pentru hranirea scalpului, inclusiv Aloe Vera, musetel si vitamina B5. Acest sampon, cu un PH adecvat nivelului de aciditate a scalpului, reface echilibrul pielii capului si lasa parul proaspat, moale neted la atingere, creand un mediu optim pentru utilizarea Mastii Mon Platin cu Caviar Negru. Pentru a completa efectul de hranire, este recomandata folosirea mastii Mon Platin cu Caviar Negru, de doua ori pe saptamana. 500 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.