Mon Platin Black Caviar Spray

Mai multe poze

Mon Platin Black Caviar Spray
95,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Un spray exclusiv creat pentru reabilitarea si protejarea parului. Bazat pe proteine de matase imbogatit cu icre negre.
De asemenea, contine extracte de plante cu efecte anti-oxidante (rodie si ceai verde) pentru a conserva textura parului impotriva daunelor provocate de mediul inconjurator si un complex unic de silocon pentru a inveli firele de par intr-un strat protector.
Acesta confera parului un aspect stralucitor, neted si moale. De asemenea, contine crema cu protectie solara pentru a evita daunele produse de radiatii (UVA + UVB). Ajuta la adaugarea aspectului lucios la sfarsitul modelarii.

250 ml
Descriere

Detalii

Un spray exclusiv creat pentru reabilitarea si protejarea parului. Bazat pe proteine de matase imbogatit cu icre negre. De asemenea, contine extracte de plante cu efecte anti-oxidante (rodie si ceai verde) pentru a conserva textura parului impotriva daunelor provocate de mediul inconjurator si un complex unic de silocon pentru a inveli firele de par intr-un strat protector. Acesta confera parului un aspect stralucitor, neted si moale. De asemenea, contine crema cu protectie solara pentru a evita daunele produse de radiatii (UVA + UVB). Ajuta la adaugarea aspectului lucios la sfarsitul modelarii. 250 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.