Masca de Par Mon Platin Black Caviar

Mai multe poze

Masca de Par Mon Platin Black Caviar
50,00 RON

Disponibilitate: In stoc

O masca de par incredibil de eficienta in hidratarea firului de par, cu efecte terapeutice asupra acestuia, conceputa pentru a repara firele deteriorate si vopsite.
Adauga hidratare, suplete si vitalitate parului. Bazat pe o formula unica pentru prevenirea electrizarii parului, contine un amestec exlusiv de siliconi, ulei de masline si proteine de matase, combinate cu laptisor de matca si extract din plance (rodie si ceai verde pentru a preveni oxidarea).
De asemenea, unic pentru acest complex sunt esenta de icre negre si ulei de obliphicha, ce interactioneaza pentru a forma un cel mai nou si eficient tratament pentru parul deteriorat si colorat.

100 ml
Descriere

Detalii

O masca de par incredibil de eficienta in hidratarea firului de par, cu efecte terapeutice asupra acestuia, conceputa pentru a repara firele deteriorate si vopsite. Adauga hidratare, suplete si vitalitate parului. Bazat pe o formula unica pentru prevenirea electrizarii parului, contine un amestec exlusiv de siliconi, ulei de masline si proteine de matase, combinate cu laptisor de matca si extract din plance (rodie si ceai verde pentru a preveni oxidarea). De asemenea, unic pentru acest complex sunt esenta de icre negre si ulei de obliphicha, ce interactioneaza pentru a forma un cel mai nou si eficient tratament pentru parul deteriorat si colorat. 100 ml
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.